Bulgarasi de cartofi cu branza

de La Ancuta in Aperitive / Garnituri, 21 Ian 2011 | 5532 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 cartofi
  • 50 g telemea
  • 50 g cascaval
  • 50 g unt
  • 1 ou
  • 1 lingurita patrunjel uscat
  • sare, piper
  • 2 linguri susan
  • 50 g pesmet
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bulgarasi de cartofi cu branza:

Fierbem cartofii in coaja, in apa cu sare pana intra furculita in ei. Dupa ce au fiert ii scurgem de apa si ii trecem prin jet de apa rece.

Curatam cartofii si ii pasam. Adaugam peste cartofii pasati untul moaleiar apoi telemeaua si cascavalul rase pe razatoarea cu ochiuri mici. Adaugam oul si patrunjelul si omogenizam.

Potirvim de sare si piper.

Intr-un castron amestecam pesmetul si susanul.

Cu mainile ude formam bulgarasi sin compozitia cu cartofi si ii tavalim prin amestecul de pesmet cu susan.

Asezam bulgarasii in tava tapetata cu hartie de copt.

Dam la cuptor la foc potrivit pana se rumenesc putin.

Sursa

Daca ti-a placut reteta noastra "Bulgarasi de cartofi cu branza" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Cartofi cu dovlecei si ciuperci